Massages bij bedrijven & instellingen

Managers hebben te maken met ziekteverzuim en stijgende kosten. Een belangrijke oorzaak van het ziekteverzuim bij bedrijven en instellingen is (werk)stress. Stress die werkdruk met zich meebrengt, vraagt veel fysiek en mentaal. 80% van alle klachten wordt hierdoor veroorzaakt. Om (werk)stress en hierdoor ziekteverzuim tegen te gaan, verzorgd MassageSalon Relax massages op locatie bij bedrijven en instellingen door heel het land.

Regelmatig een massage helpt je werknemer gezond te houden en verlaagt het ziekte verzuim. Na een massage voel je je alert, ontspannen en energiek. Het zal niet alleen de gezondheid, productiviteit en motivatie vergroten maar ook de loyaliteit van de werknemers.

Makkelijk na het werk nog even in te plannen of in je pauze… of misschien wel tijdens een bedrijfsfeest/uitje. De massage duurt ongeveer 15 min per werknemer. De werknemer houdt zijn/haar kleding aan.

De Massage wordt gegeven op een massagetafel, ook kunnen de massages gegeven worden op een stoel bv bij kleine ruimtes. Indien het om een kleine ruimte gaat, dient men zelf voor een stoel te zorgen.

Maak nu snel een afspraak!

Overige informatie

Geen enkele door mij gegeven massage is van erotische aard.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?